Forum - MCS Electronics

 

FAQFAQ SearchSearch RegisterRegister Log inLog in

Arduino Mega 2560 R3 and Uno R3 getting error

 
Post new topic   Reply to topic    www.mcselec.com Forum Index -> BASCOM-ARDUINO
View previous topic :: View next topic  
Author Message
teccs

Bascom Member



Joined: 14 Oct 2006
Posts: 52

usa.gif
PostPosted: Sat May 27, 2017 6:29 am    Post subject: Arduino Mega 2560 R3 and Uno R3 getting error Reply with quote

I have followed the directions here:
https://avrhelp.mcselec.com/index.html?arduino.htm

Error is stk500_recv() programmer is not responding.

Tried different baud rates, both arduino and arduino stk500v2.

Nothing I do makes this work. This is on windows 7. Arduino IDE version 1.8.2.

Boards work fine in the Arduino IDE but not in BASCOM.

Any ideas?
Back to top
View user's profile Visit poster's website
Duval JP

Bascom Member



Joined: 22 Jun 2004
Posts: 840
Location: France

france.gif
PostPosted: Sat May 27, 2017 10:54 am    Post subject: Reply with quote

hi,

to work with arduino and bascom it is simplest to do like I write here :https://www.mcselec.com/index2.php?option=com_forum&Itemid=59&page=viewtopic&t=12472
it is working with W7 W8 W8.1 and W10 both 32 and 64 bits
I'm working with it now.

try it and let us know.
jp
Wink
Back to top
View user's profile Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.mcselec.com Forum Index -> BASCOM-ARDUINO All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum