Forum - MCS Electronics

 

FAQFAQ SearchSearch RegisterRegister Log inLog in

change input mode adc xmega at runtime

 
Post new topic   Reply to topic    www.mcselec.com Forum Index -> BASCOM-AVR
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Tiny

Bascom Member



Joined: 10 Nov 2010
Posts: 89
Location: The Netherlands

netherlands.gif
PostPosted: Tue Apr 07, 2015 12:35 pm    Post subject: change input mode adc xmega at runtime Reply with quote

Hello,

is it possible to change the input type af the adc at runtime from a atxmega32a4.
because i want to measure some external analog input signals and also the internal temperature sensor

Regards,

Tiny

(BASCOM-AVR version : 2.0.7.8 )
Back to top
View user's profile Visit poster's website
albertsm

Administrator



Joined: 09 Apr 2004
Posts: 4970
Location: Holland

blank.gif
PostPosted: Tue Apr 07, 2015 8:47 pm    Post subject: Reply with quote

you could use another channel for that. that is, i assume your xmega supports multiple channels as well.
and of course it is always possible to change the mode at run time by changing the registers.

_________________
Mark
Back to top
View user's profile Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.mcselec.com Forum Index -> BASCOM-AVR All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum