Forum - MCS Electronics

 

FAQFAQ SearchSearch RegisterRegister Log inLog in

Atmega2560 demage fuse

 
Post new topic   Reply to topic    www.mcselec.com Forum Index -> BASCOM-AVR
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sielcon

Bascom Member



Joined: 16 Mar 2006
Posts: 44
Location: Argentina

argentina.gif
PostPosted: Tue Apr 16, 2019 6:10 pm    Post subject: Atmega2560 demage fuse Reply with quote

Hi all. I mention a problem that I have and it is very strange to me, maybe someone knows something about it. I am doing a project with M2560 in which I use the EEPROM quite a lot, it turns out that at a given moment, I'm sure of an error that I still can not find. It seems that the software writes the fuses and the ISP stops working permanently. This happens in the middle of a command that receives the uart2 and monitors the response by the uart1 and there it is seen that the answer is totally correct but then it sends a lot of data, the program hangs and the chip does not work anymore. My question is: can an erroneous handling of the EEPROM damage the fuse? Thank you.

(BASCOM-AVR version : 2.0.8.1 )
Back to top
View user's profile Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.mcselec.com Forum Index -> BASCOM-AVR All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum